dilluns, 3 de gener del 2011

Forn de pa dels Hostalets d'en Bas

No sabem si té o no té nom, però aquest petit forn dels Hostalets d'en Bas, al carrer més fotografiat de la Garrotxa té pa cuit amb llenya (també de blat de moro i d'espelta) i sobretot una deliciosa coca de pa (la més bona que hem provat mai.També fan pa de coca.
L'únic problema és que fan poca producció de pa i se'ls hi acaba a mig matí. Per sort, de coca en fan més i és més fàcil de poder comprar-la! Absolutament recomenable.
  • c/ teixeda 31
  • tel. 972 69 01 66
(ull!! que fan vacances a finals de juliol!)




Mostra un mapa més gran

3 comentaris:

  1. Hola!

    No he pogut trobar un correu de contacte per això et posem aquest missatge públicament.

    Ens agrada molt la feina que hi fas als dos blocs que tens, i es una informació ens agradaria publicar mes endevant al nostre espai, (amb un enllaç al teu bloc naturalment).

    Estem preparant un projecte que obrirem a partir del dia 28 d'aquest mes.
    Serà un espai orientat a promocionar la gastronomia catalana i els blocs catalans o de parla catalana de quelcom lloc, hi podrà participar tothom que ho vulgui i en la mida que es desitgi, ja sigui recomanant restaurants, vins, llibres de cuina, botigues, mercats o explicant-nos els actes gastronòmics de la seva localitat, nosaltres ho publicarem amb un enllaç al espai del blocaire que ho ha proposat per tal de donar-lo a conèixer a tanta gent com puguem.

    En l'apartat de gastroblocs, estem fent un llistat de tots els blocs catalans per províncies, ens caldría saber a quina pertany el teu espai, per tal d'incloure-la.

    Salut!
    Loles i Núria.
    Gastropuntcat
    www.gastropuntcat.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Vale, acabo de veure el teu perfil abaix de tot... mira que he voltat per tots dos blocs :P.

    Ara et llisto a gastroblocs a l'apartat de barcelona.

    Perdó per les molèsties.

    ResponElimina
  3. Nosaltres setmana si setmana no anem a buscar el pa el forn d´Hostalets d’en Bas, un pa fabulós, el únic problema que tens, es que si no l’encarregues durant la setmana no en trobes.
    He donat una volta per els teus blocs i veig que tens coses molt interessants.
    Una abraçada

    ResponElimina